JANUARSALGET ER I GANG!

Se hva du bør sikre deg. Enzo-Poli jentene har plukket ut sine favoritter!

Klikk på bildene for å komme til produktene

Julie i Bogstadveien: 

«Disse lekre skoene er mitt beste tips på salget. De er superfine til både bukser og kjole. Pelsdotten setter prikken over i’en til et hvert antrekk!»

Før: 2695,- Nå: 1887,-

Sort Enzo Poli mokkasin i glatt kalveskinn

Louise på CC-vest:

Sort veske fra Enzo Poli i glatt og preget semsket kalveskinn

«En lekker sort veske er noe alle trenger. Passe str til alt en dame trenger å ha med —  og litt til! Det pregede utseende gjør vesken mer røff og kan lett brukes til en kveld på byen»

Før: 2595,- Nå: 1817,-

Leopardmønstret loafer fra Enzo Poli i kalvepels

«Vær vågal og gå for leopard sko! Dette er en Limited, og finnes derfor  par. En sko jeg har forelsket meg i og kan fint brukes til alt. Her er det bare å la fantasien rulle!»

Før: 3595,- Nå: 2517,-

Anja i Bogstadveien:

Sort støvlett fra Enzo Poli i semsket kalveskinn

«Over-the-knee boots er mitt beste tips på salget. Disse har jeg siklet på hele sesongen. De holder deg varm i kalde vinter dager. Super tøffe til både bukser og kjoler – til hverdags og til fest!»

Før: 4795,- Nå: 3357,-

olivengrønn sekk fra Enzo Poli i elgpreget kalveskinn

«Backpacks is back! Perfekt størrelse! For liten for en laptop, men du får plass til akkurat det du trenger! En kulere erstatning av den vanlige veska! I love it! Kommer også i rød, blå og sort»

Før: 1795,- Nå:1257,-

Camilla på Paleet:

«Jeg har valgt meg disse godbitene fra salget! Synes bordo farge er veldig fint og en kul kontrast til sort/blå/grå klær. Begge kan pyntes både opp og ned, og særlig den med høy hel er fin til skjørt og kjoler. Lakk neglene i samme farge og du er klar! Begge modellene kommer også i sort»

Før: 2595,-, Nå: 1817,-

Spiss vinrød ankelstøvlett i semsket kalveskinn

Før: 2995,- Nå: 2097,-

Thea i Bogstadveien:

«Mitt beste tips til salget er disse superlekre skolettene i sort semsket skinn. De fresher opp et hvert antrekk, enten om du vil bruke dem til bukser eller til den lille sorte. Fantastiske på foten, og et absolutt must i skoskapet!»

Før: 3495,- Nå: 2447,-

Ankelstøvlett i sort semsket kalveskinn

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment