ENZO POLI

Enzo Poli har et bredt utvalg håndlagdesko,vesker,belteroghanskerav høy kvalitet, som strekker seg fra casual og sporty til selskap. Våre damesko finnes i størrelse helt opp til 42!

LES VÅR HISTORIE

Velkommen til vår skobutikk!

Vi er stolte av å være en norsk skobutikk med nesten 40 års erfaring i bransjen. Siden starten har vi vært dedikert til å tilby våre kunder det aller beste innen kvalitetssko. Alt vi tilbyr er produsert med omhu og ekspertise i Italia, kjent for sitt håndverk og materialer av høy kvalitet.

Vår butikk er et resultat av årevis med kunnskap og lidenskap for sko. Med et dedikert team kan vi veilede deg gjennom vårt brede utvalg, sikre at du finner det perfekte paret for dine behov.

Vi setter stor pris på våre faste kunder, som har vært med oss på reisen gjennom årene. Deres tillit og støtte har vært fundamentet for vår suksess, og vi jobber kontinuerlig for å opprettholde den høye standarden de forventer fra oss.

Vår butikk er stolt eiet og drevet av Camilla, som tok over etter sin far for 20 år siden. Hennes dedikasjon til å opprettholde arven etter hennes far og fortsette å levere førsteklasses skoopplevelser har vært drivkraften bak vår fortsatte suksess.

Besøk oss i dag og opplev den uovertrufne kombinasjonen av kvalitet, kunnskap og service som har gjort oss til en favoritt blant skoentusiaster i over fire tiår.

VÅRE ANSATTE

Camilla Sæthre Frantzen

Daglig leder

E-post

Thea Due Tønnesen Mølksnes

Butikksjef

Epost

Sølvi

Julie

Annie

Vilde